Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@17:30:06 GMT

چهار طرح بهداشتی و درمانی در دزفول بهره برداری شد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۱۲۷۷۶

چهار طرح بهداشتی و درمانی در دزفول بهره برداری شد

با حضور وزیر بهداشت و به مناسبت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری دزفول، چهار طرح در حوزه بهداشت و درمان در دزفول به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «علی قمیشی» عصر امروز (دوشنبه ۳ خرداد) در آیین بهره برداری از چهار طرح بهداشتی و درمانی که به مناسبت چهارم خرداد، با حضور وزیر بهداشت در سالن غدیر دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد اظهار کرد: مجتمع ۱۱۰ تختخوابی زنان و زایمان حضرت زینب (س) شامل ۲۵ اتاق زایمان خصوصی، ۵۷ تخت بستری، ۶ تخت نوزادان، ۲ اتاق عمل جنرال، یک اتاق عمل اورژانس، یک اتاق عمل بی درد، رادیولوژی، داروخانه و فضای آموزشی است که با اعتبار  ۴۰۵ میلیارد ریال احداث و با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال تجهیز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به افتتاح مرکز غربالگری سرطان نیز افزود: با توجه به وجود بیمارستان خیریه درمانی امام حسن مجتبی (ع) که به درمان بیماران مبتلا به سرطان اختصاص دارد وجود یک مرکز برای تشخیص اولیه سرطان در دزفول ضرورت داشت که خوشبختانه امروز این مرکز در مساحت ۵۰۰ مترمربع و با  اعتبار ۶۰ میلیارد ریال در کلینیک ویژه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول بهره برداری شد.

 

وی مرکز جامع دیالیز را سومین طرح بهره برداری شده در دزفول عنوان کرد و ادامه داد: این مرکز با همکاری خانواده خیر نیکوکار مرحوم محمدعلی معتمد و دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) در زمینی به مساحت یک هزار و ۹۵۰ مترمربع احداث با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال احداث شده است.

 

قمیشی در خصوص سومین طرح بهره برداری شده در دزفول تصریح کرد: استقرار اورژانس هوایی نیز بر اساس انعقاد تفاهم نامه با هوانیروز به طور دائم در دزفول مستقر شده که بسیاری از شهرهای استان را پوشش خواهد داد.

 

وی همچنین در خصوص وضعیت بیماری کرونا در این شهرستان اذعان کرد: در دزفول تاکنون سه پیک کرونا را پشت سر گذاشته ایم که سخت‌ترین آن پیک سوم بود که بیش از چهار ماه به طول انجامید.

 

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی دزفول یاد آور شد: در پیک چهارم حدود ۱۷ هزار نفر در دزفول به کرونا مبتلا شدند و باعث شد ظرفیت بیمارستان دزفول پر شود.

 

پایان پیام/589

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دزفول افتتاح پروژه دانشگاه علوم پزشکی بهره برداری شد میلیارد ریال پزشکی دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۲۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از در دست ساخت بودن هزار تخت بیمارستانی در سطح استان خبرداد و گفت: این واحدهای بیمارستانی ظرف امسال و سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامعلی جاودان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های حوزه درمان اظهار داشت:در حوزه زیرساخت‌های آموزش پزشکی، ما توسعه دانشکده‌های پزشکی شرق و غرب استان در شهرستان‌های میناب و بندرلنگه را داریم. 

وی با اشاره به لزوم توسعه تخت های بیمارستانی افزود: در این حوزه کارهای خوبی صورت گرفته و در حال توسعه تخت های بیمارستانی در بندرعباس و سایر شهرستانها از جمله میناب هستیم و حدود هزار تخت بیمارستانی ظرف مدت سال جاری و سال آینده به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی افزوده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حوزه بهداشتی 55 پروژه در دستور کار قرار دارد که در صورت تامین منابع آماده و در اختیار مردم استان قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص وضعیت دفع پسماندهای بیمارستانی نیز اظهار داشت: در زمینه پسماندهای پزشکی در استان معاونت بهداشتی نظارت دارد و به 2 صورت انجام می گیرد در بخش دولتی و بیمارستان‌ها به وسیله دستگاه‌های پیشرفته این پسماند بی خطر می‌شود و حالت عفونی آنها از بین می‌رود.

جاودان گفت: در بخش خصوصی هم نظارت وجود دارد و بایستی مطب ها و درمانگاه‌ها با شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند قرارداد داشته باشند و برای دفع پسماندها باید مطابق مقررات عمل کنند.

وی ادامه داد: در صورتی که مطب یا درمانگاهی این اقدامات را انجام ندهد برخورد قانونی از طریق معاونت درمان و نظارت بر درمان صورت می گیرد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال