Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان داوطلب و دوستدار محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی دزفول اقدام به پاکسازی حاشیه رودخانه دز کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان داوطلب و دوستدار محیط زیست علوم پزشکی دزفول طی برنامه‌ای که از طرف انجمن علمی پیراپزشکی دانشگاه برگزار شد، اقدام به پاکسازی حاشیه رودخانه همیشه خروشان دز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مریم شمس الهی، کارشناس انجمن‌های معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در این باره گفت: تعدادی از دانشجویان داوطلب انجمن علمی پیراپزشکی دانشگاه به مناسبت روز محیط زیست و با هدف تشویق مردم در حفظ و نگهداری محیط زیست در حاشیه رودخانه همیشه خروشان دز در شهر دزفول با جمع آوری زباله‌ها و پس ماند‌های زباله پیام خود را به این گونه به مردم اهدا کردند.


شمس الهی بیان کرد: با توجه به اینکه تمام اتفاقات بزرگ از همین قدم‌های کوچک آغاز می‌شود، تمامی همشهریان را در حفظ محیط زیست و داشتن شهری پاک دعوت می‌کنیم.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دزفول محیط زیست رودخانه دز علوم پزشکی دزفول حاشیه رودخانه محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۲۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور

محمود جعفری دهقی رییس انجمن ایرانشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به موسساتی که در این حوزه فعال هستند، گفت: رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس می‌شود.

وی افزود: بنیاد ایرانشناسی که توسط مرحوم حسن حبیبی تاسیس شده بود، همچنان به فعالیت و پژوهش در این حوزه مشغول است. همچنین دانشگاه های خارجی که کرسی ایرانشناسی دارند، به چنین فعالیت‌هایی مشغول هستند.

دهقی درباره تعریف دقیق ایرانشناسی گفت: مرحوم طهمورث ساجدی صبا، ایرانشناسی را « مطالعه و پژوهش در همه جنبه‌ها و جلوه‌های تمدن ایرانی و شناساندن این تمدن به ملل دیگر» دانسته است.

وی افزود: با در نظر گرفتن تعاریف مختلفی که ارائه شده است، می‌توان گفت ایرانشناسی دانشی میان‌رشته‌ای است و به بررسی و تحلیل مباحث مربوط به فرهنگ و تمدن ایران از دیرباز تا امروز و معرفی آن به ایرانیان و غیرایرانیان می‌پردازد و می‌کوشد این فرهنگ و تاریخ و تمدن را در جایگاه واقعی خود قرار دهد.

رییس انجمن ایرانشناسی ادامه داد: اگرچه تاریخ یا ادبیات، بخش‌هایی از ایرانشناسی است، اما همه آن نیست و این دانش، گستره‌ای بسیار وسیع‌تر دارد و به همه علوم انسانی که به‌نحوی به ایران مربوط می‌شود، ارتباط می‌یابد.

رئیس انجمن ایرانشناسی درباره پیشینه این انجمن گفت: ابراهیم پورداوود حدود ۹۰ سال پیش با همراهی استادانی مانند دکتر محمد معین، منوچهر ستوده، ذبیح‌الله صفا و دیگران، انجمن ایرانشناسی را بنیان گذاشتند. این انجمن پس از دوره‌ای از توقف فعالیت، با همت استادان و پژوهشگران برجسته کشور و با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۶ احیا شد.

نخستین کنگره ملی ایرانشناسی ایران روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایرانشناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

کد خبر 6100454 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • زمان واریز وام تحصیلی نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشجویان علوم پزشکی
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی تجمع می کنند
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • درگیری فیزیکی در حاشیه مناظره انتخاباتی!