Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@00:20:03 GMT

درمانگاه رمدسیویر دزفول ۳ شیفته شد

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۱۵۲۱۹

درمانگاه رمدسیویر دزفول ۳ شیفته شد

عبدالکریم فیروز زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روزانه بیش از ۶۰۰ بیمار سرپایی کرونا در درمانگاه رمدسیویر بیمارستان بزرگ دزفول در سه شیفت کاری پذیرش می‌شوند.

وی با بیان اینکه این درمانگاه برای دومین بار برای کنترل وضعیت خطرناک کرونا با آغاز موج پنجم ویروس کرونا شروع به کار کرده است، افزود: هیچ نهاد دولتی یا خصوصی برای تجهیز امکانات و تأمین نیروی انسانی همکاری لازم را نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول عنوان کرد: برای راه‌اندازی دوباره این درمانگاه در یکم شهریورماه سال جاری از کارشناسان معاونت‌های درمان و آموزش و همچنین اعضای هیئت‌علمی دانشکده پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، کارکنان کلینیک تخصصی یا زهرا (س)، کادر پرستاری بیمارستان بزرگ دزفول و نیروهای جهادی به‌کارگیری شد.

وی با بیان اینکه تنها راه مبارزه با کرونا رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظیر رعایت فاصله اجتماعی، زدن حداقل یک ماسک و شست‌وشوی مرتب دست‌هاست، گفت: رعایت نکردن این دستورالعمل‌ها باعث افزایش بیماری و مرگ‌ومیر در سطح جامعه می‌شود.

به گزارش مهر، دزفول در شرایط قرمز کرونایی قرار دارد و ظرفیت بیمارستان بزرگ این شهرستان تکمیل شده است.

کد خبر 5289282

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان دزفول دانشگاه علوم پزشکی دزفول ویروس کرونا ویروس کرونا هفته دولت واکسن کرونا آمار کرونا محرم 1400 بوشهر شیوع کرونا کرمانشاه گرگان واکسیناسیون محدودیت های کرونایی اردبیل خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • توخل فاش کرد: شیفته این اسطوره رئال بودم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • مارکا شیفته شهاب: فیفا را خبر کنید، پوشکاش حقشه
  • بازداشت عامل قتل هولناک در بوستان ولایت
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • ۱۰ شخصیت برتر سریال «شوگان» که ما را شیفته این روایت حماسی ژاپنی کردند
  • زنده گیری یک حلقه مار توسط آتش نشانان در دزفول