Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی قمیشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از هفته گذشته شدت و انتشار ویروس کرونا در دزفول کاهش یافته و آمار مبتلایان و بستری‌ها نزولی شده است.

وی افزود: با کاهش آمار بستری‌ها، بخش‌هایی که برای ارائه خدمت به بیماران کرونایی در بیمارستان بزرگ دزفول ایجاد شده بود، یکی پس از دیگری در حال بسته شدن هستند به‌طوری که ۱۴ بخش کرونایی این بیمارستان به ۹ بخش شامل پنج بخش حاد و چهار بخش آی سی یو کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول یادآور شد: در روزهای اوج پیک بیش از ۳۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان بزرگ دزفول بستری بودند اما اکنون با نزولی شدن روند بیماری در شهرستان حدود ۱۵۰ بیمار در بیمارستان بستری هستند؛ ضمن اینکه آمار بیمارانی که به‌صورت سرپایی خدمات دریافت می‌کردند نیز به نصف رسیده است.

قمیشی عنوان کرد: اکنون می‌توانیم نیروهایی را که در اوج پیک به‌صورت اضافه وارد چرخه درمان بیمارستان شده‌اند، آزاد کنیم تا بیمارستان با نیروهای معمول خود فعالیت کند اما از سویی فشردگی و سختی پیک اخیر تأثیرات ناگوار زیادی برای کادر درمان داشته و در حال حاضر کادر درمان بیمارستان از نظر روحی و جسمی به‌شدت خسته هستند.

وی با اشاره به‌سرعت بالای واکسیناسیون کرونا در دزفول گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته سهمیه واکسن دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزایش یافته و با افزایش تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون، ظرفیت تزریق واکسن کرونا در دزفول به ۱۰ هزار دُز در روز رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲۲۰ هزار دُز واکسن کرونا در دزفول تزریق شده است، اضافه کرد: با توجه به همکاری‌های ارزشمند و مستمر نیروهای بسیج، هلال احمر و گروه‌های جهادی با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در امر واکسیناسیون، پیش‌بینی می‌شود تا بهمن‌ماه امسال تعداد ۶۰۰ هزار دُز واکسن در دزفول تزریق شود.

قمیشی در خصوص استقبال پایین از واکسن کرونا در برخی مناطق روستایی گفت: مداخلاتی توسط مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی به‌منظور متناسب شدن پوشش واکسیناسیون در این مناطق صورت گرفته است؛ ضمن اینکه اتوبوس آمبولانس نیز به‌منظور انجام واکسیناسیون به مناطق روستایی اعزام شده است تا با کمک بهورزها، بخشداران و معتمدان روند واکسیناسیون در مناطق روستایی نیز تسریع یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نسبت به وقوع یک پیک جدید کرونا در اواخر مهرماه هشدار داد و افزود: این پیک می‌تواند نتیجه بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی، افزایش سفرها و دورهمی ها در روزهای اخیر باشد؛ بنابراین ضرورت دارد که شهروندان نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی جدی‌تر باشند و از سویی ما در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا با تسریع در روند واکسیناسیون، آسیب‌های موج‌های بعدی کمتر و شدت بروز بیماری در شهرستان خفیف‌تر شود.

به گزارش مهر، دزفول در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.

کد خبر 5305567

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دزفول شهرستان دزفول ویروس کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر واکسیناسیون کرونا آمار کرونا کرمانشاه گرگان اردبیل اربعین حسینی خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا زلزله واکسیناسیون بیرجند دانشگاه علوم پزشکی دزفول کرونا در دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۷۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص هایی طراحی شد تا در دانشگاه ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

دکتر حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی شود و گاهی این مسئله موجب می شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه ها ایجاد کنیم می توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه های سیستم کاهش می یابد.

وی طرح ایده ها و برنامه های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کارهای جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیندها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیندهای خوب بتوانند اجرایی شوند.

کد خبر 6098180

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی