Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@01:02:32 GMT

پذیرش حدود ۲۴۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی دزفول

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۲۰۲۹

پذیرش حدود ۲۴۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی دزفول

ایسنا/خوزستان معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی دزفول از پذیرش حدود ۲۴۰ دانشجو در همه رشته‌های این دانشگاه، خبر داد.

دکتر میثم مردسلطانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: فرآیند ثبت‌نام دانشجویان جدید که به صورت کاملا مجازی بود، به پایان رسید و نیم‌سال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰ نودانشجویان نیز به صورت مجازی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تعداد دانشجویان پذیرفته شده از طریق کنکور سراسری، افزود: امسال حدود ۲۴۰ نفر در رشته‌های پزشکی، علوم آزمایشگاهی، هوشبری، اتاق عمل، پرستاری و فوریت‌های پزشکی دانشجو پذیرفته شد.

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان این‌که همه درس‌های عملی، کارآموزی و کارورزی‌ها به صورت حضوری خواهند بود، گفت: با توجه به ظرفیت خوابگاه‌ها می‌توان در هر اتاق، چهار دانشجو را اسکان داد. بر این اساس خوابگاه‌ها را آماده خواهیم کرد و بخشی از دانشجویان را به صورت حضوری و بخشی دیگر به صورت مجازی خواهند بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه علوم پزشکی دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۲۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند

به گزارش خبرنگار مهر، وجیه الله پارسا ظهر چهارشنبه در دهمین جشنواره جهادگران علمی و فناوری بسیج استان مرکزی اظهار کرد: ۴ هزار دانشجو در چهار دانشکده فنی و حرفه‌ای استان مشغول تحصیل هستند.

وی افزود: بیش از ۲۵ درصد مفاخر سطح کشور از استان مرکزی هستند همچنین این استان قطب چهارم صنعتی کشور و قطب دانشگاهی به شمار می‌رود و بیش از ۶۰ مرکز دانشگاهی با بیش از ۶۰ هزار دانشجو در سطح استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

پارسا با تاکید بر اینکه امروزه ضرورت آموزش‌های مهارتی بر کسی پوشیده نیست، گفت: در برنامه هفتم مقرر شده سهم آموزش‌های مهارتی به ۴۰ درصد برسد در حالی که اکنون این سهم ۱۶ درصد است.

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان با محدودیت پذیرش دانشجو مواجه هستند، گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای با افزایش پذیرش دانشجوها روبرو بوده و قرار است عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه ملی مهارت نیز تغییر یابد.

۱۶۷ اثر فناورانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد

دبیر جشنواره علمی و فناوری جهادگران بسیج استان مرکزی نیز بیان کرد: این جشنواره با هدف تقویت روحیه خودباوری علمی و کمک به بازدارندگی در مقابل فشارهای دشمن برای جلوگیری از پیشرفت علمی کشور و همچنین نمایش قدرت و اقتدار بسیج در جهت حفظ و تداوم ارزش‌ها و گسترش دستاوردهای انقلاب اسلامی و همچنین ترویج فرهنگ جهاد روحیه علمی و امید و نشاط در بین جوانان و بسیجیان استان مرکزی برگزار شد.

علی رحیمی افزود: از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۲ فعالیت این جشنواره در ۵ کمیته علمی و ارزیابی، برنامه ریزی و پشتیبانی، اجلاسیه و تبلیغات، روابط عمومی و ارتباطات و نظارت و بازرسی آغاز شده است.

وی گفت: کمیته علمی جشنواره ذیل شورای علمی فعالیت خود را با حضور اساتید استان از دانشگاه‌های مختلف استان آغاز کرده و تا پایان سال ۱۴۰۲ آماده دریافت آثار بود.

رحیمی تاکید کرد: در این بین ۱۶۷ اثر فناورانه به دبیر خانه جشنواره از سراسر استان ارسال شد و کمیته با برگزاری ۳۰۰ نفر ساعت جلسه آثار را بررسی و ۶۸ اثر را شایسته داوری دانست.

دبیر جشنواره علمی و فناوری جهادگران بسیجی استان مرکزی با اشاره به هم افزایی و همکاری دانشگاه‌های استان در این جشنواره گفت: در مجموع از آثار دریافتی، یک اختراع شایسته تقدیر، ۶ طرح به عنوان طرح فناورانه و ۷ اثر شایسته شرکت در نمایشگاه جمعی جشنواره و ۲ پایگاه به عنوان پایگاه علمی و پژوهشی نمونه و ۶ نفر از اقشار مختلف بسیج به عنوان اقشار دانشور نمونه برگزیده و تقدیر شدند همچنین از ۳ استاد حوزه علم و فناوری تجلیل شد.

رحیمی بیان کرد: بیش از ۲۱۰ جلسه با حوزه فناوری و مراکز دانش بنیان و هسته‌های فناوری برگزار شد که خروجی آن منجر به احصای بیش از ۱۴۶ نیاز فناورانه استان شد و بیش از ۵۰ تیم دانشجویی در استان مرکزی ساماندهی شدند و به ۳۲۰ نفر ساعت، آموزش ارائه شد.

کد خبر 6100618

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی تجمع می کنند
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور