Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@11:51:21 GMT

پرداخت نشدن حق الزحمه پزشکان در دزفول زیبنده نیست

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۹۳۱۶

پرداخت نشدن حق الزحمه پزشکان در دزفول زیبنده نیست

به گزارش ایرنا مسعود اسدی نیا روز یکشنبه در نشست علنی شورای اسلامی شهر دزفول از زحمات مسئولان به ویژه شورای شهر که از کادر درمان برای مدیریت، بهداشت و درمان و واکسیناسیون کرونا همکاری داشتند تشکر کرد و گفت: اقدامات شهرداری و شورای شهر نیز  که کمک زیادی در برپایی مراکز تجمیعی داشتند تا این وظیفه محوله به خوبی به سرانجام برسد قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار امیدواری کرد این کمک‌ها مستمر و مداوم باشد و مانند قبل از کادر درمان حمایت کنند.
اسدی نیا افزود: از یک سال و نیم پیش که تیم جدید به دانشگاه علوم پزشکی دزفول اضافه شد متوجه شدیم مردم دزفول از حلاوت و شیرینی خدمات دولت بهره مند نیستند؛ به علت برخی مشکلات مردم از خدمات دولتی بی بهره یا محروم بودند.
معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی دزفول ادامه داد:  کلینیک افشار پیش از این  به صورت نیمه فعال بود که با همت همکاران در دانشگاه علوم پزشکی دوباره فعالیت خود را افزایش داد و با دعوت از متخصصان، فوق تخصصان و همت دوستان خدمات افزایش یافت به طوری که در استان چنین کلینیک هایی با این  وسعت  فعالیت وجود ندارد .
وی افزود: هدف ما این بود که مردم دزفول شیرینی  خدمات با تعرفه دولتی  را بچشند البته تداوم این وضعیت نیازمند حمایت است .
اسدی نیا گفت: با تلاش فراوان پزشکان متخصص و فوق تخصص را از حدود چند ماه پیش در کلینیک های دزفول مشغول کار کردیم ولی تاکنون پرداختی به پزشکان نداشتیم.
 وی با بیان اینکه پرداختی بیمه ها فقط تا خرداد ماه است، افزود: پرداخت نشدن حقوق پزشکان زیبنده نیست و  درصورت ادامه این وضعیت دودش به چشم مردم می‌رود زیرا پزشکان از طرح خارج می‌شوند و در مطب‌های خصوصی خدمات‌رسانی می‌کنند.
معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه طبق  قانون نمیتوانیم فشاری به پزشکان  وارد کنیم،اظهارداشت: امیدواریم با همراهی همدیگر گامی بلند در این خصوص برداریم و خدمات پایداری ارائه دهیم.
 عبدالکریم فیروززاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز ضمن تبریک دهه فجر گفت: دولت قبل در خدمات رسانی به مردم کوتاهی کرد؛ اکنون  احساس می‌شود امر خدمات رسانی به مردم به موفقیت نسبی رسیده البته همچنان راضی کننده نیست.
وی با بیان اینکه شهرک سلامت و توریست درمانی مزایای زیادی برای شهر و مجموعه دارد، افزود: شهرک سلامت را در ابعاد کوچکتر در بیمارستان یازهرا و افشار راه اندازی کردیم به طوری که بیمارانی از عراق و سایر شهرها و استان ها برای درمان به دزفول می‌آیند که مایه افتخار است و از طرفی موجب ورود سرمایه به شهرستان دزفول می‌شود.
فیروززاده اظهارداشت: امسال ۲۰ پزشک متخصص و فوق تخصص جدید را جذب کردیم که جذب آنها کار پر مشقتی بود زیرا تامین مسکن و تجهیزات پزشکی هزینه های زیادی به همراه دارد.
وی با بیان اینکه نمی‌توان با اجبار پزشکان را در دزفول نگه داشت، افزود: مواردی هم بوده که پزشکان باتجربه و باسابقه صرفاً به خاطر گیر دادن شهرداری، مالیات بالا و سایر محدودیت ها به شهرهای اطراف رفتند.
مدیر کلینیک ویژه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز گفت: پزشکان ۱۲ رشته فوق تخصص و ۱۸ رشته تخصصی را وارد دزفول کردیم که روزانه به  ۸۰۰ بیمار درقسمت تخصصی و ۵۰۰ بیمار در قسمت عمومی خدمات رسانی می‌ کنند.
غلامحسین قلعه نویی با بیان اینکه بیماران را  از دورترین نقاط شهرستان پوشش می‌دهیم، گفت: فوق تخصص قلب کودکان را نیز وارد دزفول کردیم و نیاز نیست بیماران به مراکز استان مراجعه کنند.
وی افزود: درمانگاه افشار را نیز به پزشک متخصص قلب  همراه با دستگاه‌های اکو  و  تست ورزش مجهز کردیم که همه این خدمات با ۵۰۰ هزار ریال انجام می‌شوند این در حالی است که هزینه خدمات قلب در مطب های خصوصی ۱۰ برابر این میزان است.

قلعه نویی بیان کرد: بخش نوزادان، شبکیه  و جراحی پلاستیک را نیز در دزفول فعال کردیم و  جراحی سرطان نیز به زودی فعال خواهد شد.
وی ادامه داد: در کلینیک‌های دزفول روزانه بیش از یکهزار و ۳۰۰  بیمار پوشش داده می‌شوند؛ گروه های جهادی از دورترین نقاط شهرستان بیمار می فرستند که این هزینه ناچیز نیز در صورت ناتوانی بیمار توسط خیران پرداختی می شود.

محمدحسن پرآور رئیس شورای اسلامی شهر دزفول نیز در این نشست با قدردانی از زحمات کادر درمان در مقابله با کووید ۱۹ که با تدبیر، درایت و برنامه‌های خود با جدیت تاپیک ششم پیش رفتند و بیمارستان بزرگ را به درمان بیماران کویید  ۱۹ اختصاص دادند، گفت: وارد مرحله واکسیناسیون شدیم که مردم در این مرحله نیز به خوبی استقبال کردند.

محمدحسن پرآور با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد مردم  دز دوم واکسن را نیز تزریق کردند، افزود: استقبال  مردم از دز سوم راضی کننده نیست که از مردم به ویژه جوانان تقاضا می شود نسبت به دریافت دز سوم واکسن  اقدام ‌کنند. 
 وی ادامه داد: در کنار واکسیناسیون، معاونت درمان به کمک مدیریت و دیگر عزیزان توانست در دزفول قدم‌های بزرگی برای درمان بردارد و مردم را بی نیاز از پزشک فوق تخصص کند تا بیماران مجبور نباشند برای درمان به شهرهای دیگر مراجعه کنند .
پرآور گفت: درمانگاه یازهرا و افشار با ۱۲۰ پزشک متخصص و فوق تخصص به مردم خدمات رسانی می‌کنند و در روزهای تعطیل تا پایان شب خدمات دهی ادامه دارد.

شهرستان دزفول در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارد.

برچسب‌ها شورای شهر دزفول خوزستان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر دزفول خوزستان شورای شهر دزفول خوزستان بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی دزفول خدمات رسانی فوق تخصص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۹۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران

حسن ماری اوریاد در جمع خبرنگاران با تبریک فرارسیدن روز معلم و تکریم هفته کارگر بیان داشت: رهبر معظم انقلاب بر پاسداشت حقوق کارگران و توجه به معیشت این اقشار شریف و سختکوش تاکید ویژه دارند و خدمت به جامعه کارگری را سعادتی بزرگ بر می‌شماریم.

او با بیان اینکه انقلاب اسلامی مدیون مجاهدت و ایثارگری کارگران است، بیان داشت: ماموریت اصلی تامین اجتماعی در حوزه درمان بر مبنای افزایش رضایتمندی، حفظ ایمنی بیمار و تکریم بیمه شدگان استوار است.

اوریاد با ارائه گزارشی از خدمات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس اظهار داشت: در دو بخش خدمات درمان مستقیم و غیرمستقیم در راستای ارتقا سلامت جامعه و به ویژه رضایتمندی کارگران تلاش می‌کنیم.

به گفته این مقام مسئول، خدمات درمان مستقیم در مراکز ملکی وابسته به سازمان تامین اجتماعی متشکل از یک بیمارستان و ۲۳ مرکز درمانگاهی سرپایی مشتمل بر هفت پلی کلینیک، پنج درمانگاه تخصصی و یازده درمانگاه عمومی است.

او از گسترش مراکز درمانی طی چند سال اخیر خبر داد و افزود: راه اندازی درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان فیروزآباد در بهمن ماه سال قبل یکی دیگر از پروژه‌های درمانی برای تسهیل دسترسی بیمه شدگان محترم سازمان به خدمات درمانی سرپایی رایگان بوده است.

به گفته اوریاد، درمانگاه‌های زرقان و خرمبید هم در سال جاری در راستای ارتقای سلامت به بهره برداری خواهند رسید و استان پهناور فارس با توجه به گستردگی زیرساخت‌های درمانی تامین اجتماعی رتبه سوم تا چهارم کشور را در اختیار دارد.

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس خاطرنشان کرد: در زمینه درمان مستقیم، بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی دارای بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی است که به صورت شبانه روزی و کاملا رایگان به خانواده بزرگ تامین اجتماعی خدمات ارائه می‌دهد.

اوریاد ابراز داشت: در بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی اعمال پیشرفته جراحی در زمینه‌های قلب، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی، چشم، زنان و زایمان، ارتوپدی، مغز و اعصاب، اورلوژِی، لاپاراسکوپی و جراحی عمومی به صورت شبانه روزی کاملا رایگان انجام می‌شود.

او با اشاره به موفقیت‌های چشمگیر این مرکز درمانی گفت: در سال گذشته، بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی عنوان چهارمین مرکز ارایه خدمات فوق تخصصی قلب در کشور را به خود اختصاص داد.

اوریاد افزود: در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان فارس به ویژه در بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی میزبان تعداد زیادی از بیماران و بیمه شدگان محترم تامین اجتماعی از استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و بسیاری دیگر از استان‌های کشور هستیم.

به گفته سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس، در سال گذشته بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی ۲۱ هزار و ۵۴۹ بیمار را در بخش‌های بستری پذیرش کرده و نزدیک به دو میلیون ویزیت سرپایی در کل استان صورت گرفته است.

او خاطرنشان کرد: نزدیک به یک میلیون و پانصد هزار نسخه دارویی در بخش سرپایی درمانگاهی و بیمارستانی به بیماران ارائه شده است.

اوریاد در همین رابطه افزود: طی همین مدت، در بخش آزمایشگاهی بیش از ۴۴۶ هزار مورد خدمات ارائه شده و نزدیک به ۱۰۹ هزار نفر از خدمات رادیوگرافی، ۴۰ هزار مورد خدمات سونوگرافی، ۲۵ هزار مورد فیزیوتراپی، ۱۳ هزار مورد خدمات دیالیز، ۲۳ هزار مورد ام آر آی، ۱۱ هزار خدمات اکوکاردیوگرافی، ۳۸۰۰ مورد اندوسکوپی به صورت رایگان در مراکز درمانی تامین اجتماعی به بیمه شدگان ارائه شده است.

او تعداد کل مراجعات پاراکلینیک استان در بخش بیمارستانی و درمانگاهی را بیش از ۲ میلیون و ششصد هزار نفر عنوان کرد.

اوریاد افزود: بیمارستان شهید دکتر بهشتی با ۸ اتاق عمل فعال و ۲۲۶ تخت فعال در حال ارائه خدمات به خانواده بزرگ تامین اجتماعی و عموم جامعه است.

او در بخش دیگری از سخنانش از تجهیز بیمارستان شهید دکتر بهشتی به یک دستگاه میکروسکوپ پیشرفته چشمی با اعتبار ۲۸ میلیارد ریال و یک دستگاه سنگ شکن درون اندامی با اعتبار ۳۷ میلیارد ریال خبر داد.

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس از نوسازی تجهیزات پزشکی مراکز درمانگاهی و بیمارستانی طی یک سال اخیر خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۲ اعتباری معادل سیصد میلیارد ریال برای تجهیز مراکز درمانی تامین اجتماعی استان فارس اختصاص یافته است.

اوریاد اضافه کرد: در بخش درمان غیرمستقیم، معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس با طیف گسترده‌ای از مراکز درمانی بخش دولتی، خصوصی، خیریه و نیرو‌های مسلح مشتمل بر مراکز بیمارستانی، داروخانه، ازمایشگاه، مراکز تصویر برداری، فیزیوتراپی و سایر مراکز پاراکلینیکی طرف قرار داد می‌باشد.

این مقام مسئول افزود: در بخش عملکرد معاونت خرید راهبردی بررسی و رسیدگی بالغ بر ۳۷ هزار پرونده بستری و ۲۰۰ هزار پرونده سرپایی بیمه شدگان سازمان به صورت ماهیانه توسط همکاران متخصص و فنی این حوزه صورت می‌پذیرد.

او شمار مراکز طرف قرارداد در استان فارس را ۲۵۸۳ مرکز اعلام کرد و بیان داشت: تعداد ۱۶۴۰ پزشک خانواده در قالب مطب، درمانگاه و شبکه‌های بهداشتی طرف قرارداد با مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس به ارائه خدمت می‌پردازند.

او بیان داشت: معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس بطور متوسط در هر ماه ۳۰۰ میلیارد تومان اسناد مالی دریافت می‌کند که پس از بررسی‌های لازم به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت می‌شوند.

به گفته این مقام مسئول، طی فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری مبلغی معادل ۵۰۰ میلیارد تومان به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت شده است.

اوریاد در بخش دیگری از سخنانش از ترمیم نیروی انسانی در مجموعه تامین اجتماعی فارس خبر داد و افزود: در پایان فروردین ماه سال جاری آزمون استخدام تامین اجتماعی در استان فارس برگزار شد و ۶۱ نفر در حوزه درمان مستقیم و غیرمستقیم جذب می‌شوند.

او درپایان اظهار امیدواری کرد سطح کیفی و کمی خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی در سال جاری ارتقا یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • کمک فوری برای زنده ماندن پدر سرطانی و کمک به دختر یتیم
  • بهره مندی۵۰۰ نفر از اهالی روستای فیروزآباد شهرستان چهاربرج از خدمات درمان تخصصی جمعیت هلال احمر
  • احساس بی‌پناهی میان پزشکان جوان
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران