Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@00:14:09 GMT

معاون وزیر بهداشت: ۳۳ دستگاه دیالیز به دزفول اهدا شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۶۳۳۱

معاون وزیر بهداشت: ۳۳ دستگاه دیالیز به دزفول اهدا شد

به گزارش ایرنا سعید کریمی روز سه شنبه در آیین تودیع و معارفه روسای دانشگاه علوم پزشکی دزفول در سالن غدیر دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان افزود: در راستای توسعه امکانات درمانی دزفول ۳۳ دستگاه دیالیز با اعتباری افزون بر ۷۰ میلیارد ریال به این شهرستان اهدا شد.

وی با تاکید بر لزوم رسیدگی به مناطق محروم کشور برای تحقق عدالت در خدمات رسانی ادامه داد: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته تجهیزات بیمارستان تازه ساخت شهرستان دزفول را نیز به صورت رایگان تامین خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شیوع کرونا و ایثار مدافعان سلامت گفت: افراد دارای مسوولیت در دوره کرونا در واقع جهادگر بودند. 

وی با قدردانی از زحمات علی قمیشی رئیس قبلی دانشگاه علوم پزشکی دزفول برای علیرضا خسروپناه رئیس جدید این دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.

کریمی دزفول را نماد مقاومت ایران اسلامی دانست و گفت: به شهدایی که در کرونا تقدیم کردیم، مدیونیم.

سرعت پیک امیکرون نوید مرگ ویروس را می‌دهد

فرماندار ویژه دزفول نیز با بیان اینکه خاموشی کرونا یک اتفاق خوب و در حال رقم خوردن است، گفت: سرعت بیشتر پیک فعلی و امیکرون این نوید را می‌دهد که مرگ ویروس نزدیک است.

علی فرهمندپور با بیان اینکه ایجاد دانشگاه علوم پزشکی در دزفول براساس مطالعاتی صورت گرفته است، افزود: این دانشگاه علاوه بر شمال خوزستان و جنوب کشور در توریست درمانی نیز فعال است که باید از نظر توسعه فیزیکی و علمی نیز مدنظر قرار گیرد.
وی با قدردانی از زحمات رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی دزفول در روزهای سخت کرونا ادامه داد: قمیشی روزهایی که همه در حال جنگ نابرابر بودیم را مدیریت کرد.
فرماندار ویژه دزفول ببا قدردانی از افرادی که طی 2 سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی فعالیت داشتند و همه با یک لباس، خدمت کردند، اظهارداشت: مجمع خیرین سلامت دزفول نیز در روزهای سخت کرونایی در تامین تجهیزات و تاسیسات ما را یاری کردند.
وی همچنین با قدردانی از مجموعه گروه‌های جهادی، هلال احمر و  بسیج افزود: حضور این عزیزان، روزهای فعلی و آرام کرونایی را باعث شده است.
فرهمندپور همچنین با اشاره به تلاش نماینده دزفول برای جذب بودجه و امکانات گفت: در پیک‌های قبلی مرگ ۱۳ نفر و بستری شدن ۳۱۰ نفر را در روز تجربه کردیم به طوریکه سردخانه بیمارستان جا نداشت.
وی ضمن اعلام خرسندی از انتصاب علیرضا خسروپناه به عنوان رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارداشت: مسوولان باید به فکر توسعه علمی و تجهیز زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی باشند.
فرماندار ویژه دزفول افزود: وجود بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی (ع) که به صورت رایگان در حوزه شیمی درمانی فعالیت می‌کند نشان از ظرفیت‌های نهفته خیرین در شهرستان است.

حجت الاسلام مرتضی بیگدلی امام جمعه موقت دزفول نیز در این آیین  از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی دزفول که در ایام کرونایی فعال بودند، تشکر کرد و گفت: خیرین سلامت دزفول همواره جلوتر از دولت در عرصه سلامت فعالیت داشتند که امیدواریم این خدمات تداوم یابد.

دزفول نیازمند توسعه فضای درمانی و آموزشی است 
علی قمیشی رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز با قدردانی از همکاری همه مسوولان شهرستان به ویژه نماینده دزفول برای پیگیری ها و اقدامات زیربنایی در حوزه بهداشت و درمان گفت: از ۲ سال پیش در سخت ترین و سنگین‌ترین زمانی که کرونا بیداد می‌کرد فعال بودیم و فداکاری و جانفشانی پرسنل و کادر درمان و ستادی به وفور مشاهده شد .
وی با بیان اینکه در برخی روزها ۴۰۰ بیمار بستری و حدود ۸۰۰ نفر به صورت سرپایی در دزفول درمان می‌شدند، افزود: پشتیبانی درمانی این تعداد بیمار، نیروهای زیادی نیاز داشت که به خویی مدیریت شد.

قمیشی از زحمات کادر درمان و پرسنل دانشگاه در ایام کرونا تشکر کرد و گفت:  نیاز بود فضاهایی در سطح بیمارستان ایجاد شود زیرا دزفول با نیم میلیون نفر جمعیت خود، بیماران لرستان، ایلام و سایر شهرهای اطراف را با یک بیمارستان پوشش می‌داد.
وی با بیان اینکه در کنار بیماران کووید، بیماران اورژانسی، قلبی و سزارین را نیز پوشش می‌دادیم که کار دشواری بود، افزود: با تلاش‌های صورت گرفته، مجتمع ۱۱۰ تخته زنان و زایمان را بهره برداری کردیم ضمن اینکه مشکلاتی چون سیستم اکسیژن رسانی بیمارستان نیز به صورت زیربنایی حل شد.
رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارداشت: در حوزه بهداشت نیز تا یک ماه پیش، ۶۰۰ هزار دز واکسن کرونا تزریق شد که با توجه به اثر واکسیناسیون در کشور و دزفول باعث شد پیک فعلی خفیف باشد.
وی افزود: در حوزه آموزش نیز کارهای فرآیندمحور خوبی انجام شد و شاهد ارتقای ۱۱ پله‌ای رتبه دانشگاه علوم پزشکی دزفول بودیم به طوریکه اکنون دانشگاه علوم پزشکی دزفول در رتبه ۳۹ است.
قمیشی بیان داشت: دزفول از نظر درمانی و فضای آموزشی و پدافند غیرعامل به شدت نیازمند یک بیمارستان جدید است؛ بیمارستان ۴۰۰ تختخوابه یازهرا حدود ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که باید تکمیل شود .
وی افزود: برای افزایش فضای درمانی، کلینیک‌های ویژه نیز فعال شدند و روزانه یکهزار بیمار را پوشش دادند که کمک خوبی در این دوران بود.
رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی دزفول همچنین از همکاری بسیج، ورزش و جوانان، هلال احمر و مجمع خیرین سلامت که بازوی دانشگاه بودند، قدردانی کرد.

در  این آیین از زحمات علی قمیشی رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی دزفول قدردانی و علیرضا خسروپناه به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی شد.

به گزارش ایرنا معاون درمان وزارت بهداشت و رئیس مرکز مدیریت پیوند معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه به منظور معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول، افتتاح طرح خیرساز، بازدید از مرکز دیالیز، مرکز نازایی، بخش قلب ۲۴۷، بخش مربوط به سکته‌های قلبی ۷۲۴ و  بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی یازهرا به دزفول سفر کردند.

برچسب‌ها دزفول دانشگاه های علوم پزشکی خوزستان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دزفول دانشگاه های علوم پزشکی خوزستان دزفول دانشگاه های علوم پزشکی خوزستان بهداشت و سلامت دزفول نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود 12 تا 15 میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

رقابت 12000 داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در 195 شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

نظام سلامت مرهون اساتید و آموزگاران است

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و 800 عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به 12 تا 15 میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک