Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@13:47:46 GMT

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی دزفول معارفه شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۷۳۴۹

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی دزفول معارفه شد

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار ویژه دزفول پیش از ظهر امروز سه شنبه در آئین تکریم و معارفه رئیس پیشین و سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی دزفول که در سالن غدیر این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: این روزها اتفاقات خوبی در سطح شهرستان دزفول در حال رقم خوردن است که مهمترین اتفاق خاموشی ویروس کرونا است.

علی فرهمند پور افزود: در زمان پیک‌های قبلی کرونا گاهی روزانه ۳۱۰ نفر در دزفول بستری می‌شدند و ۱۳ نفر بر اثر کرونا فوت می‌کردند و سردخانه بیمارستان جایی برای فوتی‌ها نداشت اما ما این روزهای سخت و جنگ نابرابر را پشت سر گذاشته‌ایم و اکنون نیز امیدوار هستیم که خاموشی اومیکرون نویدی بر ریشه کنی و پایان کرونا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمام مجموعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول در دو سال گذشته با تمام توان در یک سنگر در حال مبارزه و مقابله با کرونا بودند، تصریح کرد: علی قمیشی، رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی در روزهای سخت کرونایی سکان این دانشگاه را به دست گرفت و همواره در میدان حضور داشت و تمام زحمات و تلاش‌های خالصانه و مجاهدانه او جای قدردانی دارد.

فرماندار ویژه دزفول عنوان کرد: انتصاب علیرضا خسروپناه از فرزندان دزفول و افراد علمی و با سابقه دانشگاه به عنوان مدیریت این دانشگاه را به فال نیک می‌گیریم و امیدوار هستیم که در راستای تجهیز زیرساخت‌های دانشگاه و توسعه علمی گام بردارد.

فرهمندپور با قدردانی از مجمع خیران سلامت و نیکوکاران شهرستان دزفول در راستای تأمین تجهیزات و تأسیسات در ایام کرونایی گفت: گروه‌های جهادی، بسیج و هلال احمر نقش عمده‌ای را در خاموشی کرونا در شهرستان داشته‌اند، همچنین پیگیری‌ها و جلسات مستمر «سید احمد آوایی» نماینده شهرستان در تهران به منظور جذب بودجه و امکانات نیز باعث شده تا بتوانیم دزفول را در مبارزه نابرابر با کرونا به خوبی جلو ببریم.

وی بیان کرد: درایت ایجاد دانشگاه علوم پزشکی در دزفول بر اساس یکسری مطالعات بود، این دانشگاه علاوه بر شمال خوزستان نیز جنوب غرب کشور را نیز پوشش می‌دهد و موضوع توریست درمانی در دزفول به شدت در حال رشد است؛ بنابراین ضرورت دارد که وزارت بهداشت در زمینه توسعه فیزیکی و علمی دانشگاه بیش از پیش همکاری و مساعدت کند.

ارتقای ۱۱ پله‌ای جایگاه دانشگاه

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز با بیان اینکه در سخت‌ترین و سنگین‌ترین شرایط کرونایی مدیریت این دانشگاه را بر عهده گرفتم، اظهار کرد: هیچ گاه جانفشانی ها و فداکاری پرسنل بهداشت و درمان شهرستان را فراموش نخواهم کرد.

علی قمیشی افزود: در برخی روزها ۴۰۰ بیمار در بیمارستان بزرگ دزفول بستری و ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر نیز به صورت سرپایی درمان می‌شدند که این خدمات صرفاً با یک بیمارستان شبیه یک معجزه بود.

وی با اشاره به تکمیل و راه اندازی مجتمع ۱۱۰ تخته زنان و زایمان حضرت زینب در بیمارستان بزرگ دزفول تصریح کرد: سیستم اکسیژن رسانی بیمارستان که یکی از مشکلات بزرگ ما محسوب می‌شد نیز در زمان مدیریت بنده به صورت زیربنایی تکمیل و مشکلات و نواقص آن به صورت دائم برطرف شد.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی دزفول از تزریق بیش از ۶۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در دزفول تا یک ماه گذشته خبر داد و افزود: در حوزه آموزش نیز اقدامات خوبی در این مدت انجام شده تا جایی که رتبه دانشگاه علوم پزشکی دزفول در بین تمام دانشگاه‌ها و دانشکده‌های کشور از ۵۳ به ۳۹ ارتقا یافت.

قمیشی تاکید کرد: از نظر درمانی، فضای آموزشی و پدافند غیرعامل ضرورت دارد که بیمارستان‌های دیگری در دزفول احداث شوند ضمن اینکه لازم است بیمارستان یا زهرا (س) با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد در سال آینده تکمیل و افتتاح شود.

وی از همراهی و همکاری تمام مدیران، معاونان، پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی دزفول، فرماندار و نماینده دزفول و تمام ارگان‌ها و نهادهای شهرستان در راستای همکاری با وی در دوران مدیریت این دانشگاه قدردانی کرد.

ضرورت توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول

علیرضا خسروپناه، سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز گفت: امیدوار هستم با کمک وزارت بهداشت و خیران سلامت مشکلات فراوانی که در حوزه بهداشت و درمان شهرستان وجود دارد، برطرف شود.

وی در ادامه اجرای سیاست‌های وزارت بهداشت و درمان را اولویت کاری خود برشمرد و افزود: نگاه من به سمت توسعه است چرا که بدون توسعه نمی‌توان به دنبال رفع نواقص و مشکلات بود؛ بنابراین در این زمینه نیازمند همکاری تمام مسئولان شهرستان و خیران و وزارت بهداشت هستم.

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی دزفول تاکید کرد: لازمه عبور از مشکلات اجرای دقیق و مو به موی فرمایشات مقام معظم رهبری است که بنده با تمام توان تلاش می‌کنم در این راستا گام بردارم.

به گزارش مهر، در پایان این مراسم از زحمات علی قمیشی رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی قدردانی و حکم انتصاب خسروپناه به عنوان سرپرست جدید دانشگاه قرائت شد.

قمیشی در شهریور ۱۳۹۹ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول منصوب شد.

در تاریخ ۱۷ بهمن سال جاری نیز طی حکمی از سوی وزیر بهداشت علیرضا خسروپناه به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه منصوب شد.

خسروپناه متخصص داخلی و سابقه دو دوره ریاست بیمارستان بزرگ دزفول، معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مدت ۶ سال، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول و نماینده تام‌الاختیار ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد برکت در پروژه بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی یازهرا (س) و همچنین ۱۶ سال سابقه کار را در کارنامه خود دارد.

کد خبر 5442044

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی دزفول مراسم تودیع و معارفه شهرستان دزفول بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه درختکاری سفر استانی گرد و غبار عکس استانها شیوع کرونا ایلام جهاد تبیین مشهد وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۷۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی، افزود: براساس ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر هفت سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر هفت سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود، رایگان نیست.

مؤمنی تصریح کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال، گامی بلند برای حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

وی گفت: کودک تا هفت سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد، بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 6097752

دیگر خبرها

  • معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد