Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مهرداد کلانتریان عصر چهارشنبه در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی دزفول و مسوولان محلی در محل ستاد مرکزی این دانشگاه گفت: درمان پیشانی و خواسته به حق تمام اقشار جامعه بوده و تمام توان دانشگاه در درمان خلاصه می‌شود.
وی بر ضرورت پیشگیری و بهداشت محور بودن فعالیت‌های دانشگاه تأکید کرد و افزود: ۶۶۰ تخت ثابت فعال در بیمارستان های حوزه  دانشگاه علوم پزشکی فعال است که از این تعداد  ۴۲۵ تخت در بیمارستان بزرگ، ۱۱۱ تخت در بیمارستان نبوی و ۱۱۰ تخت در بیمارستان چهارم شکاری فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه ۵۳۵ تخت به صورت شبانه روزی در بیمارستان بزرگ دزفول فعالند، اظهارداشت: درواقع این بیمارستان به یک بیمارستان بزرگ تبدیل شده و باید خدمات کمیاب در آن ارائه شود.
وی افزود: اورژانس‌های بیمارستانی حساس هستند، با توجه به اینکه بالاترین آمار مرگ ومیر در ایران را  بیماران قلبی عروقی تشکیل می دهند می‌طلبد بخش‌های آنژیوگرافی و قلب فعال باشند که در بیمارستان بزرگ دزفول  قابل اجرا است.
کلانتریان با بیان اینکه کسری‌هایی به علت بالارفتن ارز ایجاد شده که در حال رفع است، گفت: سیاست دولت در بخش درمان استفاده از بخش خصوصی و جذب منابع این بخش است که حمایت از بخش خصوصی باید  مدنظر باشد و راهکاری برای جذب مشارکت بخش خصوصی و خیرین یافت شود.
 وی ادامه داد: برای جلب مشارکت بخش خصوصی با شورای شهر مشاوره و نشست هایی برگزار شده تا  اقداماتی که در درمانگاه‌ها قابل انجام است را به این مراکز بسپاریم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول سهولت در ارائه خدمات و صدور مجوزها را از برنامه های این دانشگاه دانست و بیان کرد: برخی خدمات باید به بخش خصوصی سپرده شود تا دولت به اهداف بلندتر خود برسد.
وی با انتقاد از برخی دخالت‌ها در بخش پزشکی افزود:  این دخالت‌ها عوارضی ایجاد می‌کند که در حال توانمندکردن قشرهای پروانه دار در این حوزه هستیم تا دخالت افراد بی صلاحیت درمباحث پزشکی کمتر شود.
کلانتریان گفت: فعالیت فوریت‌های پزشکی اهمیت زیادی دارد؛ از نظر پرداختی، کارانه، حق لباس و  حقوق عقب افتادگی داشتیم که با پیگیری های انجام شده منابع زیادی از وزارت بهداشت جذب شد.
وی افزود: ۱۰ میلیارد ریال برای مرمت و بهسازی ساختمان فوریت‌های پزشکی، ۳۵ میلیارد ریال برای اورژانس هوایی و ۱۲ میلیارد ریال برای ترمیم و تکمیل ناوگان اورژانس جذب و چهار ماه کارانه پرسنل اورژانس و ۶ ماه جیره غذایی آنها پرداخت شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول بر ضرورت افزایش سطح خدمات فوریت‌های پزشکی تاکید کرد و گفت: سطح بندی ارائه خدمات در کشور به درستی رعایت نشده است.

وی افزود: باید بتوانیم بهترین، در دسترس ترین و ارزان ترین خدمات را در جای مناسب ارائه کنیم البته درمان باید از نظر اقتصادی به صرفه باشد.

کلانتریان با بیان اینکه قوی تر کردن ناوگان فوریت‌ها بهترین توجه به سطح بندی و خدمت به مردم است، اظهارداشت: اگر بتوانیم بیمار را در کمترین زمان ممکن توسط فوریت‌ها به بیمارستان مجهز بفرستیم بهترین خدمت را ارائه کردیم.

وی توزیع عادلانه خدمت را ارائه خدمات اورژانس در لحظه به مردم دانست و افزود: این امر با قوی‌تر کردن امکانات فوریت‌ها امکان پذیر است که در این راستا رایزنی‌هایی انجام شده تا سهم دزفول بیشتر شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به اینکه در حال تجهیز آمبولانس‌ها هستیم، گفت: پرسنل اورژانس ۱۱ ماه کارانه عقب مانده داشتند که چهار ماه کارانه عقل افتاده آنها پرداخت شد.
وی از پرداخت ۲۰ میلیارد ریال کارانه پرسنل اورژانس و ۱۲ میلیارد ریال کارانه پزشکان این بخش خبر داد و افزود: بیمارستان دزفول از نظر تخت کودک فقیر است؛ اخیرا  مجوز اضافه کردن ۱۲  تخت اطفال گرفته شده که با جذب نیروی انسانی راه اندازی خواهند شد.
کلانتریان با بیان اینکه برای اضافه کردن این تخت‌های بیمارستانی به حدود ۷۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است، گفت: اکنون چهار تخت فعال آی سی یو اطفال در بیمارستان بزرگ دزفول داریم که اگر بتوانیم این تعداد را به ۱۰ تا ۱۲ تخت برسانیم قسمت اعظم مراجعه بیماران  به استان کاهش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه در بخش سوختگی نیز در دزفول فقیر هستیم، افزود: مراحل ساخت این بخش انجام شده که به علت شیوع کرونا به بخش آس سی یو اختصاص یافت؛ برنامه داریم امسال این بخش را نیز راه اندازی کنیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول به کمبود بخش اعصاب و روان با وجود بیماران زیاد در دزفول نیز اشاره و اظهار امیدواری کرد با مساعدت ریاست دانشگاه تا ۶ ماه آینده شاهد راه اندازی بخش مردان در دزفول باشیم.

وی به افزایش ۳۰ دستگاه دیالیز برای اولین بار به صورت یکجا به بیمارستان بزرگ دزفول نیز اشاره کرد و افزود: یک دستگاه دیالیز اختصاصی در حال جذب است.

کلانتریان بیان کرد: یک دستگاه اکسیژن ساز برای بلوک زایمان به ارزش ۲۰ میلیارد ریال با ارز دولتی نیز در حال پیگیری است.
وی افزود: برای تامین دستگاه اکسیژن ساز، ۱۳۰ میلیارد ریال  در حال جذب است.

برچسب‌ها دزفول خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمه درمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دزفول خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دزفول خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمه درمان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیمارستان بزرگ دزفول بیمارستان بزرگ میلیارد ریال بخش خصوصی فوریت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد