Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خسروپناه ظهر امروز چهارشنبه در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی دزفول با برخی مدیران ارشد این شهرستان که در سالن کنفرانس ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در ۳ ماه اخیر به همت حوزه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول آمار واکسیناسیون در این شهرستان نسبت به متوسط استانی افزایش داشته و میزان مرگ‌ومیر ناشی از کرونا نیز نسبت به میانگین استانی بسیار کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ۱۰ ماه نخست سال گذشته ۱۰ مرگ مادران باردار در دزفول ثبت شد اما در ۴ ماه اخیر چنین موردی رخ نداده است؛ همچنین در این مدت ۴ مورد مادر باردار پرخطر گزارش شده که با تلاش تیم پزشکی دو تن از این مادران در مناطق صعب‌العبور و دو تن دیگر در بیمارستان از خطر مرگ نجات داده شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به خستگی کادر بهداشت و درمان به دلیل شیوع کرونا و حقوق‌های معوقه آنها گفت: روحیه دادن به پرسنل و رفع مشکلات آنها اولویت مهم ما است و به همین دلیل در همان اوایل دریافت حکم ریاست دانشگاه با کمک مدیران و معاونان دانشگاه و همراهی مسئولان شهری از جمله نماینده، فرماندار و امام جمعه جلسات متعددی را با وزیر بهداشت، معاونان وزیر، سازمان برنامه و بودجه و بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی برگزار کردیم که خروجی این جلسات نیز جذب منابع و رفع مشکلات پرسنلی بود.

خسروپناه تصریح کرد: در این چند سال اخیر تحریم‌ها و شیوع کرونا موجب کاهش شدید منابع دانشگاه علوم پزشکی شده بود که با تدابیر و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بخش عمده‌ای از این مشکلات برطرف شده است.

وی با اشاره به تدوین طرح‌های توسعه‌ای دانشگاه علوم پزشکی دزفول در چند ماه اخیر، تصریح کرد: این طرح‌ها در حال اجرا و رشد هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول از جذب ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی یا زهرا در این شهرستان در ۳ ماه اخیر خبر داد و بیان کرد: با این اعتبار مطالبات پیمانکار پرداخت شد و بخش دیگری از این اعتبار نیز به احداث و تکمیل این بیمارستان اختصاص یافته است.

خسروپناه با بیان اینکه بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی یا زهرا در دزفول برای تکمیل نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار است، عنوان کرد: احداث این بیمارستان یک جهش درمانی، آموزشی و تحقیقاتی بزرگ در منطقه خواهد بود؛ بنابراین ضروری است که همه مسئولان شهرستان دزفول با استفاده از ظرفیت مسئولان ارشد کشوری برای دریافت اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این بیمارستان همکاری و تلاش کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه حل مشکلات درمانی دزفول مستلزم تقویت حوزه آموزش است، بر لزوم تکمیل طرح پردیس دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان تاکید کرد و افزود: از طریق مشارکت خیران، بخش خصوصی و جذب اعتبارات ملی می‌توان نسبت به تکمیل این پردیس اقدام کرد؛ البته در حال حاضر خیران سلامت شهرستان به این موضوع ورود کرده‌اند.

خسروپناه گفت: این پردیس دانشگاهی یک زیرساخت آموزشی است که در صورت تکمیل موجب جهش آموزشی، تحقیقاتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در منطقه خواهد شد.

به گزارش مهر، بر اساس تفاهم نامه‌ای بین وزارت بهداشت و درمان، بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان کشور عملیات اجرایی احداث بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی یا زهرا در دزفول از مهرماه سال ۱۳۹۵ آغاز شده است.

کد خبر 5487830

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دزفول تکمیل پروژه های نیمه تمام ساخت بیمارستان بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا آمار کرونا احتکار گروههای جهادی بسیج سازندگی خراسان رضوی بیرجند مشهد نانوایی آلودگی هوا ایلام لیگ برتر فوتبال ایران دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیمارستان ۴۰۰ ماه اخیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد