Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول عصر امروز چهارشنبه در آئین افتتاح ۳ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی دزفول که در سالن اجتماعات غدیر این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: این سه مرکز شامل مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، مرکز رشد و فناوری سلامت و مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا خسروپناه افزود: در روزی که تمام استان به دلیل گرد و خاک شاهد یک تعطیلی گسترده است، افتتاح این ۳ مرکز نشان دهنده عزم جدی مسئولان وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دزفول برای رفع مشکلات اقلیمی منطقه است.

وی عنوان کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت متشکل از یک شورای راهبردی با حضور اندیشمندان بزرگ کشور خواهد بود که هدف آن تحقیق و ارائه راهکار در راستای خروج منطقه از مشکلات اقلیمی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول ادامه داد: این اولین مرکز تغییر اقلیم و سلامت در کشور است که با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی دزفول به بهره برداری رسیده است.

خسروپناه با بیان اینکه مرکز رشد و فناوری سلامت، پیوند دهنده ۳ بخش پژوهش، صنعت و سرمایه گذاری است، گفت: یکی از اهداف بلند و اصلی دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز دستیابی به تولیدات محصول محور است تا با این اقدام نیز مشکلی از دوش مردم برداشته شود.

وی ادامه داد: این مرکز تحقیقاتی با به‌کارگیری یک شورای قوی و راهبردی از تجربیات تمام مراکز رشد کشور به منظور توسعه دانش بنیان و اشتغال بهره‌مند خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری در دوره کرونا خدمات بزرگی از جمله راه اندازی تست پی سی آر به انجام رسانده است و قطعاً با راه اندازی این مرکز شاهد کنترل بیماری‌های عفونی در منطقه خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرگروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس دبیرخانه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و جمعی از مسئولان محلی دزفول در این آئین حضور داشتند.

کد خبر 5499583

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دزفول مراکز تحقیقاتی افتتاح طرح عمرانی بوشهر آلودگی هوا کرمانشاه سوم خرداد فتح خرمشهر گرد و خاک ساختمان متروپل گرد و غبار ویروس کرونا آزادسازی خرمشهر ابادان آمار کرونا خراسان رضوی دانشگاه علوم پزشکی دزفول دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در اولین نشست کارگروه بحران و پدافند زیستی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بهداشت را خط مقدم سلامت مردم دانست و اظهار داشت: طبق برآوردهای ما و اقدامات صورت‌گرفته، حدود ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی استان از طریق فاضلاب آبیاری می‌شود که این کار می‌تواند سلامت مردم را تهدید کند.

وی بیان داشت: وظیفه دانشگاه علوم پزشکی لرستان نظارت است که با همکاری محیط‌زیست باید مخاطرات زیست‌محیطی استان را رصد کنند و جهاد کشاورزی هم وظیفه دارد که متخلفین را به مراجع ذی‌صلاح معرفی کند تا از آبیاری مزارع از طریق فاضلاب، جلوگیری شود، زیرا هدف تولید محصولات کشاورزی سالم است تا سلامت مردم تضمین شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، علاوه بر مشکلات میکروبی، وجود پسماندها، آلوده‌شدن آب‌وخاک توسط سموم و وجود فلزات سنگین در محصولات کشاورزی، از جمله گوجه فرهنگی، هویج و دیگر محصولات کشاورزی را جز مخاطراتی دانست که سلامت مردم را تهدید می‌کند.

کد خبر 6100432

دیگر خبرها

  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز